in

«Шукала баланс!» — Ані Лорак, яка замовчує про геноцид українців, розповіла про свого обранця

Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже більше року замовчує геноцид в рідній країні та працює в Росії, вирішила поділитися подробицями свого нового роману з іспанцем. Знаменитість заявила, що він допоміг їй у складний період.

Що за травматичні події переживала співачка, не важко здогадатися – їй довелося зіткнутися з наслідками свого мовчання про війну в Україні. «Зворушливою» історією виконавиця поділилася з російськими пропагандистами.

Вочевидь, знайомство з чоловіком на імʼя Ісаак відбулося, коли Ані Лорак зробила перерву в творчості та почала все частіше літати в Іспанію. За словами артистки, там вона шукала «баланс».

«Ми познайомилися на Ібіці. Це був момент, коли я приходила до тями і загалом знаходила свій баланс. Людина допомагала. Він, можна сказати, мій учитель, натхненник», – поділилася зрадниця України.

Як можна зрозуміти, вчитель та натхненник зірки не натякнув їй на те, що війну, геноцид і тероризм потрібно засуджувати. Тому Ані Лорак продовжує випускати російськомовні пісні та рекламувати їх, приїжджаючи в країну-терористку.

Нагадаємо, рівно місяць тому співачка вперше розсекретила свого нового кавалера, яким виявився темношкірий «творець позитивної карми» та «філософ радості». Закохані влаштували спільну фотосесію.

«Навчається жити, поки довкола гинуть люди» — екс-дружина Валерія Меладзе, яка роддом з України та підтримує Росію, розповіла про батька, який знаходиться в зоні бойових дій

«Ваше «страшно» з моїм не зрівняється!» — росіянка Марія Машкова, зізналась, чому боїться повертатись до Росії та через що їй загрожує в’язниця