in

Зірка серіалу «Кухня», Дмитро Назаров висміяв в новому вірші російських пропагандистів, назвавши їх «тупими поплічниками влади»

Російський актор Дмитро Назаров, який зіграв роль шеф-кухаря Віктора Барінова із серіалу «Кухня», висміяв пропагандистських журналістів.

Назаров, який відмовився підтримувати війну в Україні і за свою антивоєнну позицію був звільнений із театру, якому присвятив 20 років свого життя, написав новий сатиричний вірш в якому поставив на місце пропаганду, яка неодноразово писала про нього нісенітниці. Він зауважив, що теперішня російська журналістика повністю залежить від влади та підіграє для неї аби триматися на плаву. Даний витвір актор розмістив на своєму YouTube-каналі.

«Я помню было время в брызгах страсти. Перед собой и перед Богом чист. Профессией гордился журналист. Теперь же он тупой приспешник власти. Да, было сложно в век СССР. Но находились светлые умы, что умудрялись из советской тьмы, блистать пером, как гром из стратосферы. Сегодня таковых не наблюдая. Осталась челядь, узкие виски», — розповів Назар.

Дмитро Назаров

У вірші, Назаров висміяв рупорів Кремля, які стали «тупими поплічниками влади», а також запропонував впровадити «Пулітцерівську клятву», яка заборонить журналістам брехати і говорити нісенітниці.

«Ты никакой совсем не журналист, А желтый прихвостень у царского сатрапа. И нет нутра – одна лишь оболочка. Ни охранять не можешь, ни украсть. Ты пятая, но только ты не власть. Ишь, возомнил что! Пятая ты точка», — додав на завершення Назаров.

Читайте також: 54-річна Дженніфер Лопес засвітила на червоній доріжці оголений бюст в провокаційному «металічному» топі

54-річна Дженніфер Лопес засвітила на червоній доріжці оголений бюст в провокаційному «металічному» топі

Овнам — дощ з грошей, а Скорпіонам — невдачі: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 9 грудня