in

Анна Трінчер показала шрам, який залишився в інтимному місці через рік від операції

Популярна українська співачка та акторка Анна Трінчер має дуже привабливу зовнішність та красиву фігуру. Понад рік тому дівчина наважилась лягти під ніж пластичного хірурга. Вона вирішила збільшити груди, адже постійно через це комплексувала.

Операція пройшла чудово. Анна Трінчер залишилась дуже задоволеною. Не так давно співачка продемонструвала чималий шрам, який залишився в неї після маммопластики.

В Instagram-stories блогерка поділилась світлиною. Вона показала чималий шрам під грудьми, що залишився після хірургічного втручання. За словами Анни Трінчер, вона майже не звертає на нього увагу.

Співачка додала, що у спідній білизні шрам зовсім непомітний. “Ось такий вигляд він має. Операції рік”, – прокоментувала світлину Анна Трінчер. Зірка українського шоу-бізнесу надзвичайно щаслива, що рік тому наважилась лягти під ніж пластичного хірурга.

Вона анітрохи не жалкує про своє рішення. Фоловери щиро пораділи за співачку й засипали її компліментами. А ще вони додали, що після операції Анна Трінчер стала набагато впевненішою в собі та відвертішою.

«Щедро проплачено окропленими кров’ю грошима!» — зірка серіалу Район Мелроуз відвідала в українській вишиванці світський захід та висловилась про цьогорічний «Оскар»

Жив на три сім’ї і бив сина: як виглядав батько популярного шеф-кухаря та судді «МайстерШеф» Ектора Хіменес-Браво