in

«Мені «подобаються» ці дивані критики» — Наталія Могилевська різко дала відповідь на хейт, що піариться на війні

Наталія Могилевська активно долучається до благодійних ініціатив та гастролює країною з моновиставами «Я вдома», «Доньки», тож реагувати на коментарі хейтерів їй ніколи. Вона несподівано поставила на місце всіх, хто бодай якось критикує її роботу на культурному фронті.

Я вважаю, що кожен, хто сьогодні якимось чином критикує українців, які залишилися тут, вдома, щось роблять: займаються гуманітаркою, допомогою військовим, культурною роботою, яку я роблю, наприклад, – ця людина працює на ворога. Це зрадник. Це людина, яку треба судити,
– радикально заявила Наталія Могилевська.

Вона натякнула, що люди, які звинувачують її в піарі на війні, здебільшого самі нічого для країни не роблять.

«Я просто в шоці. Мені «подобаються» ці дивані критики. А ви поїдьте туди, де я була. Щось я вас там не бачила, у щойно розмінованій Бучі», – обурено додала артистка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Наталія Могилевська (@nataliya_mogilevskaya)

Нагадаємо, що шквал критики на Могилевську звалився у травні 2022 року після виходу кліпу на пісню «Я вдома» (Діва Марія). Відео вона зняла на руїнах у Бучі, Ірпені, Гостомелі й пояснювала це так: «Я вирішила знімати там, аби донести світу все, що там сталося, і закарбувати це в пам’яті назавжди».

Її позицію поділяли не всі шанувальники й цікавилися в коментарях: «Наталю, навіщо піаритись на жертвах зі своїми піснями? Краще взяти лопату й допомогти», «Мені одному противно, що пані Наталія піариться на згарищах чиїхось будинків?»

Настя Каменських, показавши «цікаве» фото з Потапом, дала зрозуміти, чи насправді розлучається пара

«Відстоювати інтереси однієї людини» — російський стендап-комік Руслан Бєлий відкрито заявив, що не піде воювати проти України