in

Настя Каменських, показавши «цікаве» фото з Потапом, дала зрозуміти, чи насправді розлучається пара

Настя Каменських і Потап вже давно разом. Спершу у 2006-му році сформувався сценічний дует, який здобув шалену популярність, а згодом у 2019-му робочі стосунки перерости у романтичні та закріпилися шлюбом.

Після пишного весілля, присяг під весільною аркою, ніхто і не міг подумати, що настане момент, коли всі будуть пліткувати про розлучення зірок. Минулого року стали активно з’являтися чутки про те, що співачка полишила свого обранця.

Приводом для цього стали світлини, а вірніше їхня відсутність в Інстаграм-профілі поп-діви, яка раніше не упускала можливості показати своє дозвілля та роботу з репером. Підігрівалися плітки і тим, що в інтерв’ю Анастасія висловлювалася стосовно свого шлюбу та говорила, що у її родині поважається особистий простір.

Подейкували, що співачка пішла від обранця, адже ніякого підтвердження того, що знаменитості разом — не було. Їх перестали помічати разом на світських заходах, і навіть до сімейного свята Різдва не Каменських не дала і натяку, що все добре.

Втім, нещодавно поп-діва сама проявила ініціативу та показала коханого у сторіз.

Цікаво, що сам Потап не переставав зізнаватися своїх милій у почуттях і публікувати її світлини. Не оминув своєю увагою Настю він на 8 березня. Та якщо співачка ще давала коментарі з приводу відносин, то її чоловік зосередився на творчій діяльності й не обмовився словом щодо сердечних справ.

Нагадаємо, що для Каменських шлюб з Потапом був першим у житті, а для обранця поп-діви — другим. З колишньою дружиною, Іриною Горовою він виховує сина-підлітка Андрія.

«Ваше «страшно» з моїм не зрівняється!» — росіянка Марія Машкова, зізналась, чому боїться повертатись до Росії та через що їй загрожує в’язниця

«Мені «подобаються» ці дивані критики» — Наталія Могилевська різко дала відповідь на хейт, що піариться на війні