in

Куди зник та як змінився екс-соліст дуету «ДіО.Фільми» Вадим Олійник

Вадим та Володимир одразу знайшли між собою спільну мову, тому бути разом у дуеті та ще й під керівництвом Наталі Могилевської їм було доволі легко та цікаво.

Досі пісні цього дуету можна зустріти у кафе, ресторанах, барах та вечірках, адже вони запальні, веселі та достатньо гарно запам’ятовуються. Особливо рима, яка присутня була у кожній їхній пісні.

Тобто життя гурту було досить насиченим та різноманітним, тому їх гарно запам’ятали. Але згодом Вадим вирішив, що хоче себе присвятити футбольній кар’єрі, адже він з дитинства ним займався. Тому в якийсь момент Олійник заявив, що хоче піти зі сцени на деякий час, бо популярність та постійна зайнятість йому трохи набридла.

Тож, якщо Володимир Дантес після розпаду гурту одразу почав будувати успішну кар’єру, то Вадим Олійник зник на довгий період з радарів, але потім він почав співати сольно та випускати пісні. І варто сказати, що його треки мали успіх. Адже всі досі пам’ятають його як колегу Дантеса.

А дехто знає Вадима ще і як гарного футболіста, тому також просто слухає його пісні. Але звісно, з часом в Олійника стало набагато менше прихильниць, адже у медійному просторі його дійсно не було багато років. Це не Дантес викрав всіх прихильниць Вадима, просто зараз в обох є своя окрема аудиторія, яка є абсолютно різною зараз, бо репертуари хлопців тепер не є одним цілим.

Тож, відомо, що Вадим живе у Києві, має стосунки з моделлю, займається футболом та пише власні нові пісні. А також Олійник активно займається волонтерською діяльністю. Тож, занять у хлопця вистачає.

«Це мій вибір!» — Тіна Кароль прийняла рішення щодо російськомовних хітів у своєму репертуарі

«Через пару місяців стане видно» — Даша Астаф’єва втікла у гори, щоб приховати своє «цікаве» положення