in

Дружина Віктора Павліка розсекретила свправжнє прізвище чоловіка

Про особисте життя відомого українського співака Віктора Павліка шанувальники дізнаються, зокрема, з особистого блогу його четвертої дружини.

Катерина Репяхова любить спілкуватись з авдиторією та завжди радо відповідає на запитання фанатів. Цього разу знаменитість зізналась – у паспорті її чоловік записаний дещо під іншим прізвищем, ніж усі його звикли називати.

Так, одна з шанувальниць запитала у Катерини Репяхової, як насправді звати її чоловіка – Павлик чи Павлік, адже у медіапросторі зустрічаються обидва варіанти. Зіркова дружина зазначила, що один з варіантів написання прізвища є справжнім ім’ям артиста, а інший – сценічний псевдонім.

Катерина Репяхова зазначила, що в офіційних державних документах її чоловік, відомий український артист, записаний як Віктор Павлик. А ось на сцені знаменитість виступає під псевдонімом Павлік. Ба більш, зазначила зіркова дружина, його сини також мають різні прізвища.

Так, наприклад, шанувальниця поцікавилась, яке прізвище у паспорті сина відомого українського музиканта. Катерина Репяхова зазначила, що найстарший Олександр має прізвище Павлік, а ось молодший, якого народила четверта дружина артиста, – Михайло Павлик.

Нагадаємо, що Віктор Павлік перебуває у четвертому офіційному шлюбі. З Катериною Репяховою знаменитість почав зустрічатись 2015 року, а офіційно зіркова пара одружилась 2020 року. Вже за рік у молодій родині народився первісток – син Михайло.

«У нас є принципові розбіжності!» — Андрій Джеджула розповів, через що припинив спілкування із 14-річним сином від Санти Дімопулос

«Її просто несло» — хореограф Женя Кот разом із дружиною потрапили в ДТП