in

«Ви пропагуєте нездорову худобу» — Ксенія Мішина шокувала перевтіленням та новою вагою тіла

Українська актриса Ксенія Мішина вразила фанів сміливими фото. Зірка «Кріпосної» екстремально схудла. За словами актриси, нині вона знаходиться у найкращій формі. Проте Мішина зазначає, що змінилася не тільки зовні.

На своїй сторінці в Instagram вона показала своє тіло до та після схуднення. Мішина позбавилася від набряків та добряче «підсушилася».

«І я б могла дуже натхненно описати вам свою жіночу радість, але це всього лише невелика, хоча погоджуся, гарна верхівка айсберга, яка доступна зараз вашому погляду. Те, чим я дійсно хочу з вами тут поділитися, набагато цінніше і масштабніше за кубики преса. І, мабуть, одразу почну з того, що це один із найважливіших, трансформаційних, глибоких та ключових періодів мого життя. Періодів, де відбулася тотальна особистісна перебудова, реорганізація способу життя та смислових прагнень», — написала актриса.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

За словами Мішиної, 4 місяці тому вона почала свій шлях до змін. Спочатку вона думала лише про схуднення, проте згодом актриса почала змінювати свої ідеали та пріоритети.

«Пам’ятаєте таку, здавалося б банальну фразу «я ніколи не буду колишньою»? Так ось це про мене», — додала зірка.

Прихильнники Ксенії в коментарях написал враження від побаченого:

  • «Гарно, молодець… До такого результату не кожен дійде. Але потрібно зробити стоп! Вибачте»
  • «Їсти одну траву і грейпфрут? Дякую, ні, ви пропагуєте нездорову худобу»
  • «Ви що тоді мені подобались, що зараз».

У коментарях також з’явився актор Тарас Цимбалюк. Спочатку він не повірив своїм очам та навіть спитав, чи не використала Мішина «фотошоп». Проте згодом актор почав захищати колегу від хейтерів:

«А ще, «обожнюю» наших диванних критиків, котрі вміють тільки писати якийсь шлак. Краще ці емоції спрямовувати не на заздрість чи демонстрацію власної ущербності, а на особисту реалізацію».

«Я нині як Гаррі Поттер!» — українська телеведуча Надія Матвєєва, показалась зі швами на обличчі та розповіла, як отримала травму

«Повинна засмутити брехунів» — Алла Пугачова відвідала концерт Валерія Меладзе і показала скільки людей прийшло на виступ