in

«Повинна засмутити брехунів» — Алла Пугачова відвідала концерт Валерія Меладзе і показала скільки людей прийшло на виступ

Російська зірка Алла Пугачова підтримала свого колегу Валерія Меладзе, якого цькують в Росії через неоднозначну позицію щодо війни в Україні.

Варто відзначити, що артист став небажаним артистом в РФ. Більш того, в країні-агресора неодноразово говорили, що Меладзе тепер не хочуть бачити і в інших країнах.

При цьому Алла Пугачова, яка зараз з сім’єю живе в Ізраїлі, спростувала цю інформацію. Вона відвідала концерт Меладзе і сказала:

«Повинна засмутити брехунів, які говорять про «провальні» концерти Валерія Меладзе в Ізраїлі. Це було свято! Пісні Костянтина Меладзе у виконанні Валери, як прекрасне вино, з роками стають тільки смачнішими і ціннішими. Салют, віра, надія і любов».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Позиція Валерія Меладзе щодо війни в Україні

У перший день повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року, він публічно засудив війну та закликав до миру. Однак пізніше він виступив на одному з російських концертів, що похитнуло впевненість українців у його засудженні злочинного режиму Кремля.

Другий раз він спробував «втертися в довіру», коли на концерті в Дубаї відповів на «Слава Україні». Тоді він прибрав мікрофон і тихо сказав: «Героям слава».

Після такого вчинку Меладзе росіяни прийшли в сказ. Вони не тільки хейтили його в соцмережах, а й навіть закликали позбавити артиста громадянства РФ. Тому він в черговий раз вирішив «перевзутися» і виправдатися за свої слова.

«Ви пропагуєте нездорову худобу» — Ксенія Мішина шокувала перевтіленням та новою вагою тіла

«Українська Амазонка» — Наталка Денисенко знялась у відвертій фотосесії в костюмі-макраме з оголеними грудьми