in

Марічка Падалко, чоловік якої перебуває на фронті, розповіла, що той каже про завершення війни

Відома українська телеведуча Марічка Падалко, чоловік, якої служить в лавах ЗСУ, розповіла, коли закінчиться війна.

Колишній нардеп та журналіст Євгеній Соболєв ще у перші дні повномасштабного вторгнення добровольцем став на захист України та уклав договір резервіста зі 130-м батальйоном ТрО Києва, а також приймав участь в обороні столиці, воював на сході, а нині служить на Запорізькому напрямку.

В інтерв’ю для OBOZ.UA дружина військовослужбовця зізналася, що сама неодноразово цікавилася у чоловіка, що говорять на фронті про закінчення війни і відтепер чітко знає відповідь на це запитання.

«З одного боку, він оптиміст, з іншого – прагматик. Каже, що на фронті не обговорюють, коли закінчиться війна. Обговорюють те, яким буде наступний день і скільки окупантів вони зможуть знищити. Планів, що це все скоро закінчиться, там немає» — поділилася журналістка.

Марічка Падалко та її чоловік

А ще Марічка повідомила, чому її чоловік припинив заходити у соціальні мережі.

«Бачу, що більше почав дратуватися на пусто-порожні розмови. З цієї причини майже не заходить у Facebook, бо він його напевне найбільше дратує. Єгор каже, що тим, кому немає чим займатися, сидять і строчать у соцмережах. А ще він каже, що у такий спосіб видно, хто воює, а хто видає себе за великого вояку». — додала Падалко.

Читайте також: «І принца серця знайшла, і доїть старенького діда» — Настя Каменських закрутила новий роман

Овнам — успіх в кар’єрі, а Скорпіонам — проблеми з грошима: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 28 грудня

«Це був короткостроковий джентльменський заїзд!», — Білан безглуздо спробував виправдатися за оголення у Івлєєвої.