in

«Гарна і без макіяжу» — 56-річна Ольга Сумська порадувала весняним чином і натуральною красою

Ольга Сумська – 56-річна популярна українська актриса, яка має звання Народної та Заслуженої артистки України. Знаменитість вже 40 років радує українців своєю грою в театрі та кіно, і поки що не збирається зупинятися.

Не забуває Сумська і про Інстаграм, де ділиться із фанатами не лише творчістю, а й особистими кадрами. А цього разу Ольга гуляла Києвом і вирішила зробити кілька селфі, порадувавши фанатів весняним чином і натуральною красою.

«А ось і справжня весна… Сонячне проміння рідного Києва зігріває серце… І хоч на душі туга, і хочеться обійняти кожного українця, розрадить, навіяти надію, що наша Перемога десь зовсім поряд… Живемо і дихаємо цієї вірою!», — написала Ольга у публікації.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ольга Сумська (@olgasumska)

Фанати, включаючи дружину Сергія Бабкіна, актора Тараса Цимбалюка, дружину продюсера «Кварртал 95» Ганну Саліванчук та фаворитку Олега Винника Еліну Іващенко, поставили тисячі лайків та написали коментарі:

  • «Незважаючи ні на що красива»;
  • «Яка ви гарна і без макіяжу»;
  • «Пані Олю, Ви як що-небудь запостить — ніби сонечко вийшло!»;
  • «Ви найкраща! Ви надихаєте! Дякую!».

«Сонне» селфі: екс-учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська засвітила лице крупним планом без каплі макіяжу

«Гірко молодим, тричі слава!» — солістка «Жіночого кварталу» Віра Кекелія показала чоловіка, від якого народила двоє дітей