in

«Сонне» селфі: екс-учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська засвітила лице крупним планом без каплі макіяжу

Українська співачка Слава Камінська свого часу прославилась у складі гурту “НеАнгели”. Сьогодні знаменитість займається сольною кар’єрою, а також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Після початку повномасштабної війни в Україні зірка разом з дітьми виїхала за кордон, але продовжує тримати руку шанувальників на пульсі.

На своїй сторінці в Інстаграмі Слава Камінська час від часу ділиться свіжими фотографіями та останніми новинами зі свого життя. Цього разу українська співачка вирішила побажати своїм шанувальникам добраніч “сонним” селфі. Зірка опублікувала свою фотографію без краплі макіяжу прямо перед сном.

На опублікованій фотографії видно, що на обличчі знаменитості немає і краплі макіяжу. Слава Камінська сидить у кімнаті, джерелом світла в якій є одна гірлянда, та, ймовірно, готується до сну. Відома українська співачка виглядає доволі спокійною, а відсутність косметики пасує їй не менш ніж її наявність – артистка однаково залишається красунею в будь-якому вигляду.

Хоча більша частина авдиторії захоплюється Славою та її творчістю, серед підписників знаменитості залишається чимало людей, які критикують зірку за, мовляв, надмірну захопленість пластичними операціями. Нагадаємо, що артистка робила достатньо маніпуляцій зі своєю зовнішністю, серед яких збільшення губ, ринопластика та інше.

Хоча багато людей навколо не розуміють таких докорінних змін своєї зовнішності, Слава Камінська вважає пластичні операції чудовим методом виправити ті риси, які її не влаштовують. Так, наприклад, в юності знаменитість не влаштовував її ніс, тому за першої ж можливості вона без вагань лягла на стіл пластичного хірурга й виправила недолік.

«Ви народилися у сорочці» — старша донька Олі Полякової опинилась на лікарняному ліжку

«Гарна і без макіяжу» — 56-річна Ольга Сумська порадувала весняним чином і натуральною красою