in

Причинно-наслідкові зв’язки: Ольга Сумська різко відреагувала на слова екс-нардепки Ірини Фаріон про «карму» маріупольців

Відома українська актриса Ольга Сумська різко відреагувала на слова екснардепки від партії «Свобода», політичної та громадської діячки, філологині Ірини Фаріон про «карму» маріупольців.

Мовознавиця переконана, що жахи війни, які відбувалися і відбуваються в Маріуполі, це «причинно-наслідкові зв’язки», тобто люди самі винні в тому, що відбувається, а не Росія.

Подібні висловлювання засмутили Сумську до сліз. Вона категорично не погодилася зі словами Фаріон, про що емоційно написала на особистій сторінці в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ольга Сумська (@olgasumska)

Актриса розмістила фрагмент нещодавнього інтерв’ю філологині в української блогерки Емми Антонюк для її YouTube-каналу.

У ньому Фаріон каже: «Це кармічність… Є закон, який називається детермінізм. Карма – це східне поняття, а є наше, яке виросло з латинського терміна «детермінізм» – причина і наслідок. Все, що ми зараз маємо – це причина та наслідки».

Інтерв’юерка спробувала донести до Фаріон, що багатьох людей було травмовано російською пропагандою, тому у війні все ж таки винна Росія, яка ще задовго до відкритого збройного вторгнення знищувала українців в інформаційному, ідеологічному та культурному полі, а не маріупольці та жителі інших східних міст.

Російський рок-гурт «Бі-2» виступить в Туреччині, а виручені кошти віддадуть для ЗСУ

«Я ненавиджу свою дружину!» — ненадійні чоловіки Барбари Брильської та чому актриса ледь не покінчила з життям самогубством