in

Російський рок-гурт «Бі-2» виступить в Туреччині, а виручені кошти віддадуть для ЗСУ

З літа 2022 року російський рок-гурт «Бі-2» не виступає в країні-агресорі і віддає перевагу закордонним майданчикам.

Після того як учасники бенду Олександр Уман та Ігор Бортник зізналися у підтримці України, вони залишили РФ. Музиканти також відмовилися виступати на сцені, де висів банер із написом «Zа президента!». Нині ж вони гастролюють світом і переказують гроші нашій державі.

Друг групи та російський актор Анатолій Білий, родом з України, зізнався, що «Бі-2» частину коштів з виступів віддають ЗСУ. Наразі Олександр та Ігор готуються до нових концертів у турецькому місті Кемер, які відбудуться з 19 по 23 квітня.

«Це мої друзі! Життя триває! На зло ворогам! Дорогі друзі, влаштуймо справжні ульотні канікули! Від «Бі-2″ буде цілих два унікальних концерти в акустичній та електричній версії, програма яких ще не була представлена раніше!» – поділився Анатолій Білий в особистому блозі.

Його шанувальники запитали, навіщо в такий час влаштовувати веселощі. Артист почав доводити протилежне, пояснивши мету гастролей Шури Бі-2 та Льови Бі-2. Він також попросив людей «думати головою».

«Образити, судити, приклеїти ярлик – ох, як усе знайомо. А трохи дізнатися більше інформації, подумати просто головою – ні. Частину грошей від концертів хлопці віддають на допомогу Україні. Вони не афішують це. Просто роблять. Більше мені вам нічого сказати», – написав Білий.

Як раніше повідомляли у пресі, музиканти не впоралися з тиском патріотично налаштованих росіян, тому їм довелося втекти з рідної країни. Фанати Путіна стверджують, що після таких слів Анатолія чоловіки зіткнуться із серйозними проблемами.

“Ніхто нас не перевершив” — Ольга Сумська розповіла про зраду та як чоловік застукав її «на гарячому»

Причинно-наслідкові зв’язки: Ольга Сумська різко відреагувала на слова екс-нардепки Ірини Фаріон про «карму» маріупольців