in

Старе кохання не ржавіє: Ірина Білик показала хто з 5-ти колишніх готує для неї сніданки

Ірина Білик була заміжньою далеко не один раз, і не вважає це невдачею, а навпаки мріє зіграти ще одне весілля, адже немає нічого прекраснішого, ніж кохання між двома люблячими серцями.

Історія стосунків співачки з шоуменом Дмитром Коляденко була найбурхливішою в історії її кар’єри. Саме цей роман приніс Ірині натхнення для створення її безсмертних хітів. Однак, шалена популярність артистки, увага та критика глядачів, а також темперамент чоловіка зробили свою справу і ці стосунки дійшли кінця. Варто відмітити, що залишитися друзями у екс-подружжя одразу не вийшло.

Лише років через десять Ірина Білик та Дмитро Коляденко з надією у серці повідомили своїм фанатам, що змогли помиритися та відновити спілкування. Однак, мови про роман навіть не йшло. Ірина Білик закохалася в Дмитра Тікуса, а після невдалого шлюбу з молодим танцюристом знайшла нову любов в особі Аслана Ахмадова. У цьому шлюбі у артистки навіть народився син Табріз.

Цей союз розпався під час пандемії. Ірина Білик спочатку повідомляла, що чоловік не приїжджає до неї з москви через карантинні обмеження, але згодом стало відомо, що він нього просто не вистачало для цього бажання. Тоді ж знаменитість повідомила, що розлучається з благовірним, хоча вони продовжували підтримувати одне одного.

Тож у життя співачки знову повернувся до метро Коляденко. Останнім часом шанувальники помічають, що зірки проводять разом дуже багато часу. Телеведучий та артистка гуляють, подорожують, приймають їжу, тощо. Ба більше, нещодавно Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, в якому показала, як снідає з Дмитром та натякнула, що вони знаходяться в стосунках.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ірина Білик (@bilyk_iryna)

Судячи з усього, шанувальникам творчості артистки варто очікувати найближчим часом зізнання від неї у відновленні роману з колишнім чоловіком. І хтозна, можливо незабаром вийде нова композиція артистки, яка не буде поступатися хіту “Любовь-яд”.

«Продажне г*вно» — співачка MamaRika пригадала, як ще в 2012 році путіністка Таїсія Повалій «мочила» українців з вокальних шоу

«Не роби дурниць» — Світлана Лобода зізналась, як Росія погрожувала і «змушувала» зрадити Україну та підтримати війну