in

«Продажне г*вно» — співачка MamaRika пригадала, як ще в 2012 році путіністка Таїсія Повалій «мочила» українців з вокальних шоу

Співачка MamaRika пригадала, як артистка-зрадниця Таїсія Повалій була в журі відомого шоу «Фабрика зірок».

Разом з іншими українськими зірками MamaRika 2012 року брала участь у російсько-українському сезоні шоу. Тоді серед суддів були переважно так звані зірки з РФ, а також Повалій, яка називала себе українською співачкою.

Однак своїх же молодих виконавців зрадниця підтримувати і не збиралася, а навпаки, ставила найгірші оцінки та навмисно «топила» їх.

«Ще тоді, коли в Україні вона вважалася артисткою, ми думали, що вона наша. Перепрошую, це г*вно сиділо в журі і нас «мочило». Своїх українських артистів. Там суть була яка? Що ми типу боролися з їхньою «фабрикою». Логічно, якщо ти наша, то ти своїх підтримуєш усіма силами. А вона нам ставила 1-2 бали, а вона нас зливала, бо їй сказали це робити. Продажне г*вно, я не можу стримати себе», — розповіла MamaRika в інтерв’ю GLOSTER FM.

Тоді українські артисти навіть підходили до Повалій та її чоловіка, продюсера Ігоря Ліхути, та намагалися з’ясувати, чому вони «валять» українців, але чіткої відповіді так і не отримали.

Зазначимо, що Повалій від 2014 року обрала сторону росії та продовжила там концертну діяльність. Путіністка цинічно замовчує війну в рідній країні та підтримує геноцид українців.

Стан після операції погіршився: чому молода дружина Віктора Павліка не може взяти на руки свою дитину

Старе кохання не ржавіє: Ірина Білик показала хто з 5-ти колишніх готує для неї сніданки