in

«Скільки коштує совість?» — Ані Лорак, прикривши оголені груди плечем нового бойфренда, розсекретила місцезнаходження після втечі з Росіїї

Нещодавно 44-річна Лорак почала активно розкручувати історію про новий роман з імпозантним темношкірим фітнес-тренером, інструктором з йоги 46-річним Ісааком Віджрак.

Щоправда, багато хто впевнений, що цей роман лише піар-хід для розкрутки нового альбому. А поки в Мережі гадають справжній роман чи ні, Лорак продовжує інтригувати новими публікаціями. Так, у Instagram скандальної співачки з’явилася фотографія, яка була зроблена у Дубаї.

У кадрі щаслива Лорак зображена разом зі своїм коханцем на пляжі. На ній купальник та сонцезахисні окуляри. Ісаак сидить обличчям до океану і задумливо дивиться в далечінь. На задньому фоні видніється розкішний готель.

«Приємні спогади з @isaac_vidjrakou ❤️», — коротко підписала фото артистка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Цікаво, що коментарі Лорак закрила. Ймовірно, артистка побоюється критики, яка постійно зазнає через свою позицію з приводу війни в Україні. Як відомо, кілька днів тому Лорак нарешті зробила заяву в соцмережі та оголосила, що продовжує будувати кар’єру в Росії. Зазначимо, це їй довелося написати після того, як у деяких російських містах почали скасовувати її концерти, звинувативши в тому, що вона спрямовує кошти на допомогу ЗСУ. У своїй заяві Лорак стверджує, що ніколи не підтримувала грошима ЗСУ, а також назвала війну «конфліктом».

Андрій Данилко вийшов на зв’язок після діагностованої хвороби та повідомив про стан здоров’я та де зараз перебуває

Маша Єфросиніна показала зустріч з 8-річним сином, який більше року перебував у Європі