in

«Купимо окремий дрон» — співачка-зрадниця MARUV прославилась «щедрими» донатами на ЗСУ

Скандальна виконавця Анна Корсун, яка відома для публіки під сценічним іменем , вкотре потрапила під хвилю хейту в соціальних мережах.

Співачка-зрадниця, яка з початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну, обрала позицію не висловлюватись щодо загарбницьких дій окупантів та не засудила путінську диктатуру, отримала «подяку» від українців. Активіст, який спровокував слухи про донати Лорак на ЗСУ, вирішив потролити ще й Maruv. Інстаграм скандальної співачки хоть і не доступний для українців, але її Фесбук відкриий для усіх. Сергій Стерненко потролив артистку-мовчунку і прокоментував останній її допис: «На дрони грошей закинеш?». 

Корсун швидко зреагувала на коментар і заблокувала активіста, а він в свою чергу продовжив далі глузувати із неї.

«Так, Ганна Корсун на дрони скидатись не хоче, на відміну від Кароліни. Отже, купимо їй окремий дрон». — заявив Стерненко.

Дружні українці підтримали цю ідею та почали «дякувати» для MARUV в коментарях: «Дякую, що хоч і під суспільним тиском, але прийняла правильну сторону. Твої перші обережні донати доволі щедрі — 3 млн. грн. у фонд «Повернись живим» — це щось. Ви з Ані Лорак — молодчинки! Слава Україні! Ще раз дуже щиро дякуємо тобі за твій особистий дрон! Ти ж наша українка, хоча і соромишся цього, дурна!» 

Нагадаємо, що днями російські пропагандисти оголосили дані перевірки співачки-зрадниці Ані Лорак на спонсорування безпілотників для ЗСУ.

Алкозалежна дочка путіністки Успенської вийшла на сцену напівголою і стала посміховиськом у Мережі

«Бджілка» подорослішала: Аліна Гросу вразила фанів спокусливими фото у спідньому