in

Має «пристойну»заначку, але розпродує нерухомість: як живе зараз зникла Софія Ротару

Російські пропагандисти нібито поспілкувалися з друзями та знайомими української співачки Софії Ротару, яка майже не виходить на звʼязок з шанувальниками після початку повномасштабної війни в Україні. Інформатори розповіли росЗМІ, що артистка живе на київській дачі і відмовляється від концертів, адже нібито має скрині заощаджень.

Водночас її син Руслан Євдокименко таємно продає елітну нерухомість виконавиці в Москві та Криму, зокрема й готель «Вілла Софія». Про це заявили пропагандисти з КП.

Зі слів російського промоутера Сергія Лаврова, артистка ще минулого тижня відмовилася від концертів у Німеччині, де їй пропонували заплатити 150 тис. євро (близько 6 млн грн), адже «зараз не час співати». Росіянин стверджує, що співачка не хворіє, займається господарством та куховарить.

«Софія Михайлівна може більше не працювати, «заначка» у неї пристойна. Усі гонорари вона завжди просила готівкою, банкам ніколи не довіряла, всі заощадження зберігає вдома у Києві. Є легенда, що у Ротару вдома є сховище, як у Скруджа Макдака, а там – скрині, де вона зберігає свої заощадження», – заявила «подруга» зірки.

Щоб законно працювати в РФ, Ротару нібито придбала в Москві квартиру в елітному районі, яку згодом здавала подрузі. Зараз у ній нібито живе хатня робітниця артистки, але Руслан Євдокименко має намір продати житло, як і готель у Криму.

У власності зірки, зі слів російської продюсерки Аліни Сагіної, залишиться тільки дача в Ялті, яку вона нібито хоче залишити в памʼять про покійного чоловіка.

«Свій готель у центрі Ялти «Вілла Софія» Ротару переписала на єдиного сина Руслана Євдокименка. Він зараз продає цей готель. Знайшовся покупець. Чоловік був згоден викупити готель Ротару за 9 млн євро (понад 362 млн грн), але Руслан наполягає на 30 млн євро (понад 1 млрд грн). Хоча це неадекватна сума для такої будівлі. Але Руслан вважає: мовляв, хай платять за ім’я матері», – сказала продюсерка.

Гроші артистка нібито хоче вкласти в житло дітей і онуків за кордоном. В Києві у неї також є нерухомість, яку зірка здає, заявили пропагандисти.

Найтемніший день у 2023 році — найнебезпечніші та несприятливі дати квітня

«Z-патріоти» накинулися на Андрія Макаревича через пісню, написану від імені російського окупанта, який загинув в Україні