in

«Z-патріоти» накинулися на Андрія Макаревича через пісню, написану від імені російського окупанта, який загинув в Україні

Російський музикант, лідер та єдиний незмінний учасник рок-гурту «Машина времени» Андрій Макаревич, який ще з 2014 року активно виступає проти путінського режиму, часто висловлює свою позицію в саркастичних композиціях. От і зараз артист написав та презентував пісню від імені російського окупанта, який загинув в Україні. Як і очікувалося, текст треку спричинив істерику у пропагандистів та інших громадян країни-терориста.

Відео з концерту, на якому Макаревич виконав свою нову пісню, поширила низка пропагандистських Telegram-каналів. «Z-патріоти» накинулися на музиканта в коментарях зі шквалом образ.

У пісні Макаревич розповідає цілу історію свого ліричного героя, який на фронт, зрозуміло, не рвався, але, на відміну від інших своїх товаришів, не зміг сховатися від військкомату. Артист через творчість намагався розповісти, що росіяни не мають жодної мети на цій війні – вони прийшли заволодіти територіями незалежної держави, при цьому вбиваючи мирних людей і руйнуючи міста. У результаті окупант, якого «абияк одягли, абияк взули» сам прощається із життям в Україні.

«Все кричат: «Фашисты!» Все кричат: «Нацисты!» Все кричат: «Напали – защищайте чад!» Кто сумел отбиться, а кто смотался быстро, а меня поймали – и в военкомат. Кое-как одели, кое-как обули, накормили кашей, дали автомат. И вот я в чистом поле, и рядом свищут пули, и где враги, где наши, мне не говорят», – почав Макаревич.

Кінець історії, як ми вже уточнили, «печальний»: «От меня подметок даже не осталось – круглая воронка, из нее дымок», а «маме, папе дали денег на медали».

Росіяни, які «навіть слухати не стали цієї мерзоти», але час на написання коментаря витратили, особливою оригінальністю не відзначилися. Вкотре облили брудом музиканта, його родину і навіть не спробували подумати, про що саме хотів розповісти Макаревич у своїй пісні. Ба більше, деяких особливо обурив рядок «кое-как одели, кое-как обули» – фанатики так званої «спецоперації» абсолютно щиро порекомендували артисту проспонсорувати амуніцію для окупантів замість того, щоб висміювати бідність армії РФ.

Зачепило агресорів і те, що Макаревич із сім’єю емігрував із Росії, яку у всьому цивілізованому світі називають країною-терористкою, до Ізраїлю. На цю тему вони також залишили багато коментарів.

«Жижа гною з гітарою», «А чому російською, а не івритом чи «мовою»?», «Макаревич – відомий підхохольник. Досить піарити це гівно», «От гидота убога, гавкає, поки гавкається», «Навіть слухати це лайно немає бажання «, «Мерзопакостна погань», «Цей петушара завжди гнилим був», «Кримінальна стаття у всій красі», «Ізраїль уже всякий непотріб збирає. Що з країною буде», «Шарманщик з блошиного ринку, що смердить лайном», «Де це місце, де таким мозок прошивають? Не дай Боже на це місце наступити і вся зараза перечепиться», – пишуть громадяни країни-терориста.

Має «пристойну»заначку, але розпродує нерухомість: як живе зараз зникла Софія Ротару

«Стриптиз» від Максима Галкіна: комік показав спекотні кадри з юності