in

«Жінка обирає чоловіка, а не навпаки»: що відомо про особисте життя зірки «Сватів» Анни Кошмал

Відома українська акторка, зірка серіалу «Свати», Анна Кошмал у свої 29 років реалізувалася не тільки як артистка, яка має не аби який успіх. Анна також щаслива і в особистому житті — вона вже майже 6 років перебуває в офіційному шлюбі з чоловіком на ім’я Іван та має сина. Попри цікавість шанувальників до її особистого життя, Кошмал не квапиться розповідати усі подробиці. Втім, дещо про подружжя все ж таки стало відомо. Як акторка познайомилася зі своїм обранцем, яким було їхне весілля  та чому Анна приховує чоловіка від публіки — розповідаємо у нашому матеріалі.

Артистка тримає своє особисте життя в таємниці, але все таки іноді відповідає на запитання фанів про її коханого. Так наприклад, вона поділилася з широким загалом історією їхнього знайомства. За словами зірки, вони познайомились на знімальному майданчику, хоча робота її обранця не пов’язана зі сферою кінематографа. «Познайомилися на знімальному майданчику, а де ж іще?«, — розповідала Анна. Також акторка зізнавалася, що сама стала ініціатором стосунків та зробила перший крок. «Я вважаю, що жінка обирає чоловіка, а не навпаки«, — зазначала Кошмал.

Незабаром після початку стосунків коханий Анни зробив їй пропозицію. Пара одружилася на наприкінці грудня 2017 року, відігравши розкішне весілля. «Ми розписалися взимку, оскільки обоє хотіли влаштувати свято саме в цю пору року. Весілля з коханою людиною може бути лише ідеальним. Я дуже романтична особистість. Тож весілля було саме таким, як я мріяла«, — згадувала акторка.

Вже через півроку після весілля — 26 червня 2018 року — у подружжя народився первісток. Хлопчика назвали Михайлом. Довгий час Кошмал також не наважувалася показати свою дитину публіці, але кілька років тому вирішила змінити своє рішення. Шанувальники Анни були в захваті — адже маленький Михась надзвичайно схожий на свою зіркову маму. До слова, Кошмал раніше говорила російською мовою, а от сина вирішала навчати виключно український. «Коли Мишко народився, ми з чоловіком вирішили, що його першою і єдиною мовою вдома буде українська. Напевно, це було перше моє свідоме рішення в такому юному віці, і таке важливе«, — розповідала Анна.

Незважаючи на те, що Кошмал одружена вже майже 6 років, вона досі приховує чоловіка від сторонніх очей. Навіть на фотографіях, які зрідка акторка публікує в на особистій сторінці в Instagram, її коханий позує тільки зі спини або з прихованим обличчям. Акторка пояснює це тим, що її чоловік — людина непублічна та не бажає популярності. Тож вона поважає його рішення та вважає, що її особисте життя повинне залишатися в таємниці.

«Я не люблю показувати особисте життя на публіку, бо це святе. Це те, чим я не готова жертвувати, ділитися заради новин. Мені не подобається, коли обговорюють мене зайвий раз незнайомі мені люди«, — зізнавалась Кошмал.

Читайте також: Онук Софії Ротару втік з України: стало відомо хто його спонсорує та чому співачка уникає людей

«Деякі моменти дістались «генетично» — Волошин зізнався, як на розлучення з Трінчер вплинув його батько

«Коли твій ротний наказує — мусиш виконувати» — Козловський розповів, як над ним знущалися коли він проходив військову підготовку