in

«Він не зрадив себе» — Лайма Вайкуле розповіла куди від початку війни зник Валерій Леонтьєв

Відомий радянський та російський співак Валерій Леонтьєв після початку повномасштабної війни в Україні зник із інформаційного поля, перестав давати концерти та, за чутками, покинув Росію.

Коли пропагандистські російські ЗМІ почали розповсюджувати новину про ймовірну еміграцію артиста, його директор Борис Чигірьов спробував відбілити зірку, запевнивши, що той готує великий тур містами країни-терористки. Ось тільки знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка публічно підтримала Україну після вторгнення РФ у 2022 році, розповіла зовсім іншу інформацію.

За словами виконавиці, її колега справді покинув Росію, яка напала на Україну. Нині він проживає у США. Про це Вайкуле розповіла в інтерв’ю «Обережно: Собчак».

Співачка запевнила, що чекати на коментарі від Леонтьєва щодо агресії РФ не варто, оскільки артист ніколи не дає інтерв’ю і не висловлюється на подібні теми.

«Валера в Америці, зайнятий собою. Хоч раз читали інтерв’ю Леонтьєва? Він не дає нікому інтерв’ю. Ніколи у своєму житті. У нього нічого не змінилося, він не зрадив себе. Він також продовжує нічого не говорити ні про себе, ні про когось», – пояснила Вайкуле.

Нагадаємо, раніше чоловік Лайми Вайкуле Андрій Латковський пояснив, що в проукраїнській позиції артистки немає нічого дивного. Він назвав українців «своїми» та додав, що виконавиця не лише публічно закликає до припинення війни, а й допомагає постраждалим від неї.

Ірина Білик в честь дня народження отримала публічне зізнання в коханні від колишнього коханця

«Повністю перезавантажитись!» — Каменських в зашифрованому вигляді заскочили на прогулянці з дітьми