in

Путініст Машков принизив єдину доньку: «Зневажаю, але не відвертаюся»

Російський актор-путініст Володимир Машков з перших днів повномасштабної війни в Україні неприкрито плазує перед правлячою верхівкою країни-окупанта, перетворюючись на рупор злочинної пропаганди.

Артист їздить на окуповані території з виступами. Нещодавно він відвідав Крим, анексію якого гаряче підтримав у 2014 році. Російським пропагандистським ЗМІ він дав інтерв’ю, яке його донька, акторка Марія Машкова, напевно прочитала з гіркотою.

Так затятий путініст розповів, як він ставиться до артистів, які відмовилися йти на угоду зі своєю совістю, висловили антивоєнну позицію та покинули країну на болотах. З претензією на життєву мудрість Машков видав вельми неприємну промову.

«Люди, які поміняли свої півкулі головного мозку на інші. У мене для всіх них є одне слово: презирство. Я вимовив страшне слово. Воно не означає «відвернутися». Воно означає «дивитися дуже уважно». Їх біда наздожене сама», — заявив актор.

Примітно, що серед тих, до кого він відчуває таку демонстративну огиду, виявилася і його дочка Марія, яка переїхала в США щоб не мати нічого спільного з країною-окупантом. Вона хоч і відкрито критикувала батька за його схвалення війни в Україні, до вираження подібної зневаги і жовчних зауважень на його адресу не опускалася.

«Ну не ганьбіться» — Анатолій Анатоліч присоромив українців, що говорять російською

«НАТО в обмін на території»: на Заході хочуть запропонувати Києву «угоду» – WSJ