in

Дружина Остапчука поскандалила з Дантесом, який заступився за жінок і їхні права

Скандал навколо образливих висловлювань Володимира Остапчука, Богдана Буше та Позитива у бік жінок не вщухає.

У Мережі знаменитості активно діляться своїми чесними фото, показують шрами, розтяжки, рослинність на тілі тим самим засуджуючи зіркових чоловіків, які дозволили собі коментувати зовнішність жінки.

Підтримати жінок вирішив і шоумен Володимир Дантес. Він записав коротке відео з піснею, в якій йдеться: «Гей, мала, не голи ноги і вульву свою. Гей мала, ми таких хлопців, вертіли на х*ю. Ей мала, ти ідеальна, як квітонька ти. Ей мала, скажу тобі чесно, ти 10 із 10″.

Це відео без уваги не залишила дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська. Вона у сторіз своєї сторінки в Instagram нагадала, що сам Дантес нещодавно в одному з шоу говорив про депіляцію жінки:

«У мене є дитяча травма. Вона зі школи. У мене була вчителька. Яка стояла в колготах і в неї на ногах було як в мене на голові. І в неї було дуже довге волосся на ногах. Це для мене не прикольно. Я не розумію, коли під пахвами теж не голять. Я – чоловік, я голю під пахвами! Це не прикольно, це смердить, якщо не голитися», — сказав тоді у шоу Дантес.

Дружина Остапчука зазначила, що поділилася цим відео з шоуменом, аби нагадати йому, що й «він не святий» і не забував про це, перш ніж «зловтішатися над іншими».

Лія Ахеджакова вийшла на сцену театру з прапором України та довела росіян до істерики

«Найбільше заробляється на дітях» — Тімур Мірошниченко шокував зізнанням, як дитбудинки України наживаються на сиротах