in

Як за останній рік хвороба змінила Олега Винника та «змусила» його зникнути?

Рік тому український співак Олег Винник зник із радарів шоубізнесу. Зірка не коментує війну в нашій країні, не організовує благодійні виступи й не випускає нових треків. Шанувальники виконавця стали перейматися за здоров’я свого кумира, а чутки про його хворобу підтвердив блогер Богдан Беспалов. За його словами, Винник бореться з онкологією.

Ми пропонуємо подивитися, як з роками змінювався улюбленець українських жінок, і розповість, що ж із ним трапилос я. За інформацією, вокаліст зараз перебуває на лікуванні в Німеччині, але звідти допомагає Збройним силам України – купує автомобілі й амуніцію.

Ще у 2020 році Олег Винник продемонстрував своїй аудиторії знімки, які ніколи не публікував у соціальних мережах. На початку 2000-х років артист працював у Німеччині, виступаючи у мюзиклах. Близько 10 років його життя пройшли на театральній сцені, тому він показав перевтілення.

Понад рік фанатки не бачили нових знімків знаменитості. У мережу потрапляють поодинокі кадри з Винником, зовнішній вигляд якого змушує хвилюватися. Він помітно погладшав, у нього зник колишній блиск в очах. Один із небагатьох, хто підтримує зв’язок зі співаком, – це ексдиректор Палацу «Україна», а зараз і військовослужбовець Роман Недзельський. Саме він розповів, що улюбленець українських «вовчиць» працює на перемогу нашої країни. Чоловік нещодавно опублікував кадр з Олегом.

Безпалов у своєму YouTube-каналі наголосив, що Олег Винник живе в Берліні, він досить важко переносить онкологію і зараз продовжує лікуватися. Деякі українські знаменитості знають про діагноз чоловіка, але не розголошують цю інформацію. «Ні Слава Дьомін, ні Маша Єфросініна, ні Оля Полякова – ніхто не хотів озвучувати діагноз, тому що в нас усе толерується у суспільстві, у нас усі посміхаються одне одному, грають за правилами», – сказав блогер.

Також з’явилася інформація, що у Винника могли загостритися хронічні хвороби, а не виходить він на зв’язок із фоловерами, бо не хоче, щоб його жаліли та втручалися в особисте життя. Як казали його товариші, найближчим часом стан здоров’я не дозволить вокалісту вийти на сцену. Його повернення в Україну теж під великим сумнівом.

«Дві літери зет кривавого кольору» — Василь Ломаченко із написом на футболці потрапив у гучний скандал

«Онук зараз на передовій» — репер Потап разом із батальйоном «Добробат» відбудовує пошкоджений будинок пенсіонерки