in

Ксенія Мішина зіналася скльки коштів витрачає за місяць і хто платить за житло

Українська акторка Ксенія Мішина розповіла, скільки грошей на місяць вона витрачає.

У програмі «Слава+» артистка зізналася, що наразі орендує квартиру, вартість якої обходиться їй у 20-25 тисяч гривень. Ксенія поділилася, що їй дуже пощастило з орендодавцями, які розуміють її фінансовий стан і йдуть на зустріч:

«У мене дуже класні орендодавці і вони на початку війни мені допомагали, я нічого не платила. Але потім, коли у мене з’явилася можливість… Ми домовилися. Я розумію, люди теж заробляють. Якщо є (гроші – прим.ред.), – я плачу. Якщо нема – я можу сказати і вони підуть мені на зустріч», — прокоментувала акторка.

Мішина додала, що в неї є своя квартира, яку вона придбала. Проте там треба робити ремонт, тому зараз вони з сином не можуть там жити. Артистка поділилася, за рахунок чого зараз живе.

Ксенія зазначила, що зараз у неї нема акторського заробітку. Втім, до війни у неї було багато проєктів, в тому числі й за кордоном, де вона заробила певну суму коштів, з якої живе нині.

Стосовно того, скільки грошей Мішиній треба на місяць, аби прожити, артистка нарахувала 80 тисяч гривень. З них 25 – оренда квартири, 20 тисяч – бензин, 10 тисяч – на їжу, плюс комуналка і дрібні витрати – ще 10.

«Поки що вистачає, поки що закриваю з тих грошей, які заробила на проєктах. У мене є якісь гроші, які заробила, які десь лежать. Але як далі буде – я не знаю. Я завжди була при роботі, а зараз такий період, коли її немає», — зазначила артистка.

Геть запутались: Настя Каменських новим зізнанням, що вони з Потапом не разом, збентежила шанувальників

«Дуже гірко і прикро!» — волонтер показав, як молодша на 52 роки дружина померлого Чапкіса дбає за могилою