in

Ксенія Мішина заблукала в темряві посеред лісу з відомим ведучим та підігріла чутки про їхній роман

Завидні холостяки українського шоу-бізнесу — акторка Ксенія Мішина та ведучий Слава Дьомін — все частіше стали проводити час разом.

Близько двох тижнів тому знаменитість «випадково» засвітилася в компанії шоумена та зізналася, як вони весело провели вихідні зі своїми дітьми. Пара знаходилась разом цілий день і Слава навіть встиг потоваришувати з Платоном та дати уроки по водінню авто. Ці події породили у підписників думки про нові відносини їхніх кумирів. А самі Дьомін та Мішина не зупинились на цьому і знову показались разом, що викликало ще більше сумнівів у цьому питанні.

На цей раз актриса розмістила в Інстаграм «сторіз», в яком зізналась, що вони всі компанією вирушили на пошуки печери за містом, яку мали знайти минулого разу. Ця чергова поїздка була в пізній час доби — на вулиці було темно і Мішина зізналася в ролику, що їй страшно від моторошної обстановки, що навколо.

На кадрах, які розмістила Ксенія, видно, що все ж таки їм вдалося дістатися запланованого місця. Помітно, що Дьоміну та Мішиній весело в компанії одне одного. Та й діти їхні знайшли спільну мову між собою.

Читайте також: Помер легендарний український актор з фільму «Д’Артаньян та три мушкетери»

«У кожного своя нервова палітра»: Павло Зібров відверто висловив свою думку про артистів-втікачів — Яму та Вінника

Відскочив, як від прокаженої: Лазарєв відмовив Волочковій у спільному фото, за що вона обдурила його з ніг до голови