in

Заради миру піде на передову в колготках: путініст Кіркоров відреагував на жарти максима Галкіна в його сторону

Пропутінський співак Філіп Кіркоров відреагував на жарт свого колишнього друга-пародиста Максима Галкіна про те, що його епатажний образ у прозорих колготках міг би зупинити бойові дії на передовій. Путініст неочікувано заявив, що «заради миру» поїхав би на фронт у концертному костюмі.

Слова Кіркорова пролунали на одній із російських телепередач, яку процитували пропагандисти. Співак спробував довести, що не боїться потрапити на передову, хоч і не був там жодного разу.

«Заради збереження миру, якщо це врятує чиєсь життя, то піду й у колготках на передову. Мене нічим не злякаєш», – заявив Кіркоров.

За словами псевдожурналістів, артист пообіцяв у будь-якому вигляді поїхати на фронт. Досі він цього не зробив, а навпаки, закликав підтримувати війну та грав на руку кремлівській пропаганді.

Нагадаємо, що майже місяць тому в мережі зʼявилося відео з одного з концертів Максима Галкіна, де він пожартував: «Мені здається, якщо Філіп у прозорих колготках зʼявиться на фронті, перемирʼя на кілька днів забезпечене. А якщо він ще триматиме голову Скабєєвої – це взагалі буде неймовірно».

«По сусідству з Олегом Винником» — блогер розсекретив куди зникла з України Надія Мейхер

«Вона не рабиня» — Сенсаційне зізнання бойфренда-іспанця Ані Лорак щодо її позиції: новий роман зрадниці тріщить по швах