in

«По сусідству з Олегом Винником» — блогер розсекретив куди зникла з України Надія Мейхер

Співачка та акторка Надія Мейхер тривалий час не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками, не робить жодних заяв та мовчить про війну.

Тож відомий блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі розсекретив, що за його інформацією, виконавиця нині не в Україні. Мейхер проживає в Німеччині та хоче залишитися за кордоном назавжди. А от до України співачка не планує повертатися.

«По сусідству з Олегом Винником живе вона, в Німеччині. По сусідству, я маю на увазі, не в плані, що в них там квартири поряд, а те, що вони в одній країні. З кінцями туди переїхала Мейхер, перебуває в депресняку», — зазначив Беспалов.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nadia Meiher (@nadyameiher)

Прокоментував блогер і мовчання Надії Мейхер про війну в Україні. Зокрема, співачка не робить жодних заяв про російське вторгнення.

«Я хочу вірити, що ти з Україною, і ти навіть не задумуєшся про те, щоб загравати якось зі своєю громадянською позицією в бік країни боліт. Але твоє мовчання жодним чином не прикрашає штрих до твого портрета», — додав блогер.

Нагадаємо, коли в Україні почалася повномасштабна війна, Надія Мейхер 2 березня 2022 року опублікувала серію відео, де розповіла, що насправді відбувається в країні. Артистка подякувала ЗСУ за захист, підтримала українців та закликала росіян зупинити кремлівську владу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Nadia Meiher (@nadyameiher)

«Не для всесвітнього афішування!» — співачка Руслана розповіла, як її друзі із-за кордону збирають кошти для ЗСУ

Заради миру піде на передову в колготках: путініст Кіркоров відреагував на жарти максима Галкіна в його сторону