in

Відійшов у вічність актор Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка

У 67 років помер відомий український актор Олександр Якимчук. Народний артист України багато років був зіркою Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Причиною стала хвороба, з якою талановитий актор боровся останнім часом. Про це його внучка Софія розповіла журналістам «Суспільного».

У театрі артист грав з юних років. За словами його колег, Олександру Якимчуку вдавалося однаково вдало грати як простаків, так і королів. Згодом він спробував себе в ролі режисера та писав власні твори.

Прощання з Олександром Якимчуком відбудеться сьогодня, 19 квітня, о 10 ранку у фоє театру. Панахида розпочнеться об 11 годині, а виїзд на кладовище – о 12 годині.

Зірка театру народився в російському Омську в 1955 році, але з 1963 року Олександр Якимчук жив у Луцьку, де здобув освіту. Свою театральну діяльність він почав з вакансії монтувальника декорацій.

Після служби у лавах Радянської армії почав практикувати акторську діяльність на сцені. У 1990 році Якимчук вдостоївся звання заслуженого артиста України, а в 2005 році він став народним артистом України.

За свою карʼєру актор зіграв близько 150 ролей, розповіли його колеги. Іноді він також брав участь в зніманні повнометражних фільмів. Щоправда, втілював тільки епізодичні ролі.

«Якраз в тринадцятому році!» — Божевільний Джигурда, який має українське громадянство, збирався стати президентом України

Зірка «Уенсдей» Дженна Ортега засвітила інтимні місця, сидячи в міні-шортах на траві