in

«Якраз в тринадцятому році!» — Божевільний Джигурда, який має українське громадянство, збирався стати президентом України

Російський пропагандист, який славиться своїми низькими жартами дружбою з алкашкою-балериною Анастасією Волочковою Микита Джигурда дав сюрреалістичне інтерв’ю пропагандистському смітнику — Комсомольській правді в Росії.

Божевільний клоун, який між іншим, все ще має українське громадянство повідомив, що готувався стати кандидатом в президенти України.

«Якраз в тринадцятому році, я зустрічався з людьми Віктора Медведчука, і мені на рівні СБУ, тільки тих, хто за Росію, було запропоновано стати кандидатом в Президенти України, до Зеленського. Тоді ще не було серіалу і тоді його розкручували англосакси. А мені було запропоновано чому? Тому що у мене було українське громадянство» — каже божевільний Джигурда.

Ведучий перепитує путініста, чи збереглося воно. На що Джигурда, явно нервуючи, починає викручуватися, приплітаючи до історії, як він їздив на фронт і став польовим командиром окупантів.

Божевільний Джигурда також говорить, що він тривалий час не брав собі російське громадянство, так як йому запропонували бути кандидатом в президенти «під дахом Медведчука».

Росіяни зацькували: путіністка Корольова на Великодні свята жахливо обійшлася з паскою та пофарбованими яйцями

Відійшов у вічність актор Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка