in

«Він таки з’явиться!» — У команді Олега Винника прокоментували чутки про онкологію співака та небажання повертатись в Україну

У команді Олега Винника відреагували на чутки, які днями розповсюдив блогер Богдан Беспалов.

Зокрема, блогер повідомляв, що насправді Винник у Берліні лікується від онкології і що не повернеться до України, бо вже запатентував своє ім’я саме в Німеччині.

Керівниця офіційного фан-клубу Виника Валерія Барон на сторінці у Facebook всі ці чутки спростувала:

«У співака була онкологія». Звідки така інформація? Лікар, лікарня, медичні документи, які підтверджують діагноз? Немає? Чому немає? Та тому що у Берліні, як і у всьому цивілізованому світі діє принцип лікарської таємниці! Ні, не чули? «Олег запатентував своє ім’я в Німеччині, тож скоріш за все не повернеться». Як це взагалі між собою пов’язано? Скидається на те, що комусь дуже хочеться, щоб він не повернувся не лише до України, а і на сцену загалом. Не дочекаєтесь!» – наголосила Барон.

Також представниця Винника прокоментувала й висловлювання зіркових колег артиста в публічному просторі стосовно його зникнення:

«Зіркові друзі прикривають Винника й водять за носа його аудиторію». Винника не потрібно прикривати. Він не зробив нічого поганого. А постійні коментарі-здогадки колег і тих, хто ще вчора називав його другом, з насмішками, мовляв зник/втік/помер, можливо  потрібні для власного піару тих, хто коментує. Знаєте, навіть його відсутність у публічному просторі не залишає їх у спокої. Мабуть хвилюються, що рано чи пізно він таки з’явиться. І він з’явиться!» – пообіцяла Барон.

Нагадаємо, що після хвилі чуток про здоров’я Олег Винник все ж таки «вийшов» на зв’язок з фанами. Але зробив це у неочікуваний спосіб. Артист «почистив» свої соцмережі, змінив аватар у Instagram на напис «Зупиніть російську агресію». Також зі сторінки Винника зникло його відеозвернення до росіян та білорусів, яке він опублікував 3 березня 2022 року.

Співачка Світлана Тарабарова втретє стала мамою та поділилась світлиною з новонародженою донечкою

Донька Олі Фреймут похвалилась пишним бюстом в обтислій сукні-комбінації