in

Аліну Гросу з новим відвертим фото на тлі гір прийняли за Тіну Кароль

Відома українська співачка Аліна Гросу вже декілька місяців перебуває за кордоном. Останнім часом вона рідко виходить на зв’язок з фоловерами. Інколи Аліна Гросу ділиться новими світлинами. Нещодавно зірка українського шоу-бізнесу потішила мережу пікантним кадром. Вона похизувалась пишним бюстом та розповіла, чим займається в США.

Перед камерою Аліна Гросу з’явилась в джинсовій спідниці та топі зі стильним принтом та глибоким декольте. Співачка позувала на тлі гір й насолоджувалась моментом. У дописі вона повідомила, що продовжує займатися благодійністю. Також Аліна Гросу навчається й працює в США.

А ще співачка активно працює над своєю творчістю. Знаменитість вибачилась перед підписниками за те, що дуже рідко виходить на зв’язок. За словами Аліни Гросу, майже весь час вона приділяє роботі, навчанню та благодійності. Повертатися додому виконавиця поки що не поспішає.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Алина Гросу (@alina_grosu)

Ефектну світлину Аліни Гросу прокоментувала чимала кількість підписників. Вони оцінили спокусливу фігуру співачки, засипавши її безліччю компліментів. За словами юзерів, Аліна Гросу має дуже красиве тіло та зовнішність. А ще вони похвалили зірку за допомогу Україні під час війни.

«Користуйтеся, поки я жива» — 22-річна дружина Володимира Остапчук поділилась лайфхаком, як не готувати вдома

«Тобі досі болить! Ти єдина, хто застряг у минулому!» — Алекс Топольський «погрозливо» звернувся до переможниці «Холостяк-12» Катерини Лозовицької