in

Дружина підтримує їхню «дружбу»: Ані Лорак засвітила обручку від заміжнього іспанця Ісаака

Українська співачка Ані Лорак, яка обрала бік Росії, після чуток про те, що її роман з «творцем позитивної карми» Ісааком Віджраку – піар, здивувала шанувальників новою деталлю у своєму образі. Зрадниця з’явилася в студії звукозапису, щоб розпочати роботу над новим альбомом, і «засвітила» на правій руці обручку.

Новим кадром Куєк (справжнє прізвище Лорак) поділилася в Instagram. Цікаво, що після скандального інтерв’ю російській журналістці Олені Жигаловій, вона закрила коментарі під останніми постами. Тепер фанати можуть писати виконавиці тільки в особисті повідомлення.

Лорак обрала спортивний стиль: вона одягла чорні джинси, толстовку з принтом та кепку. У момент, коли правою рукою вона притримала навушник, і можна було розглядіти обручку на її пальці. Як відомо, Кароліна є коханкою іспанця Ісаака, оскільки він одружений і має двох маленьких дітей.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Віджраку народився в 1977 році в Барселоні. Його мама була іспанкою, батько – виходець з Того (держава у Західній Африці). Тому часто чоловік чи жартома, чи насправді називає себе нащадком африканських шаманів. Ісаак виховувався у великій родині, у нього є два брати та три сестри. Мати коханого Лорак померла у 2022 році.

Кажуть, дружина іспанця знає про його роман з вокалісткою і сподівається, що їх «лавсторі» поповнить сімейний бюджет родини, оскільки Кароліна дає йому непогану рекламу. У самої Куєк склалася сумна ситуація з гонорарами: вона «потопає» у боргах, і за словами блогера Беспалова, починає позичати гроші у багатих друзів.

«Пішла в тінь на довгий час» — хто змусив зникнути з екранів переможницю «Х-фактора» Аіду Ніколайчук

«Куди поділись її груди?» — Ксенія Мішина спантеличила шанувальників напівоголеним виглядом у міні