in

«Куди поділись її груди?» — Ксенія Мішина спантеличила шанувальників напівоголеним виглядом у міні

Молода українська акторка та зірка відомих серіалів, колишня учасниця романтичного шоу «Холостячка» Ксенія Мішина здивувала публіку фотографіями з фотосесії. Популярна телезірка показала себе у відвертому наряді та нарвалась на критику з боку шанувальників.

Відповідні фотографії Ксенія Мішина розмістила на своїй сторінці в Instagram.

На фото українська акторка показала себе у напівоголеному вигляді в міні-сукні, яка має дуже відкрите декольте.

«А для покращення якості життя іноді треба заглядати собі в голову і перевіряти чи не засмердився там тухлий стереотип… Всім Миру», — написала Ксенія Мішина.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

Користувачі мережі та шанувальники української акторки вирішили не мовчати, побачивши такі фотографії на її сторінці. Люди почали залишати велику кількість коментарів, висловлюючи свою думку про знімки Ксенії Мішиної.

  • «Завжди подобалась Мішина, але після Холостячки щось пішло не так в моїй симпатії одним словом, корона Мішиної настільки не поміщається на її голові, що аж страшно їй в цьому житті добре тільки самій з собою) всі арбузери, всі заходять на її королівську територію і т. д. Відписка. Я одна така?»,
  • «Передняя часть туловища превратилась в накаченную плоскую спину. Ну такое…»,
  • «Не любят другое мнение! Мне нравилась другая Ксения. Это моё мнение! Это значит у меня тухлятина в голове? Надо уметь принимать любое мнение! А нетолько сопли сладкие!» — написали люди в коментарях.

Дружина підтримує їхню «дружбу»: Ані Лорак засвітила обручку від заміжнього іспанця Ісаака

Брехню викрито: Ігор Кондратюк випадково «злив», що Потап в день вторгнення перебував у Києві