in

«А я в раю?» — після 5-ти годинної операції Анна Трінчер вийшла на зв’язок та показала, як відходить від наркозу

Популярна українська співачка та блогерка Анна Трінчер нещодавно заінтригувала мережу своїм зізнанням. Знаменитість повідомила, що на неї чекає складна операція, яка триватиме 5 годин. Зірка українського шоу-бізнесу неабияк хвилювалась та водночас чекала на цей день. Яку саме операцію їй робитимуть, співачка не розсекретила.

Не так давно Анна Трінчер все-таки вийшла на зв’язок зі своїми фоловерами. Блогерка навіть показала, як відходить від наркозу. Як виявилось, дівчині видалили зуби мудрості. Анна Трінчер показала себе після 5-годинної операції та навіть встигла пожартувати.

На думку фоловерів, співачка наважилась зробити пластику носа. Втім, зірка відразу розвіяла такі чутки. Анна Трінчер не посоромилась поділитись першими кадрами після того, як лікарі вивели її з медикаментозного сну. Після операції у співачки набрякла нижня частина обличчя. Втім, Анна Трінчер пожартувала, що набряк з’явився після пластики носа.

Деякий час блогерка бурмотіла та казала усе, що спадало на думку, як це часто буває після наркозу. На публікацію співачки відразу відреагували юзери. Вони пораділи, що операція пройшла успішно. Також фоловери побажали Анні Трінчер якнайшвидшого одужання та відновлення після видалення зубів мудрості.

«Я не очікувала такого!» — Блогерка Катерина Репяхова здивувала змінами на обличчі через місяць після операціїї

Брат зірки серіалу «Вороніни» Катерини Волкової затриманий через подвійне вбивство у США