in

«Погрожував набити морду»: на Анну Трінчер у Києві накинувся охоронець ЖК

Українська співачка та блогерка Анна Трінчер розповіла про скандал з охоронцем. Вона знімала відео біля ЖК у Києві, як раптово до неї вибіг агресивний чоловік.

Він, зі слів Трінчер, погрожував їй «проблемами» та хлопцями, які нібито можуть «набити їй морду». Охоронець хотів, аби Трінчер пішла з території ЖК. За словами блогерки, вона не порушувала законів та не заходила на чиюсь приватну власність.

«Це не публічний простір! Публічні ви!… Зараз знімати взагалі забороняється. Що ви тут робите? Я вас не знаю!» — кричав охоронець на відео, яким Трінчер поділилася у Stories.

Обурена блогерка зазначила, що могла викликати поліцію, адже чула від чоловіка погрози. Втім, скандал закінчився тим, що Трінчер усе ж пішла з місця інциденту, обійшлося без правоохоронців.

«Він має казати мені такі речі? Я не погоджуюся. Він мав показати мені закон, за яким не можу знімати тут. Або покликати адміністрацію, яка мені покаже хоча б одну вивіску, що тут не можна знімати… Адміністрація, зверніть увагу на свого неадекватного охоронця, який не вміє спілкуватися, який погрожує. За що я можу викликати поліцію. Якщо це приватна територія — поставте тут ворота і напишіть, що сюди людям заходити не можна», — резюмувала Трінчер.

Після цього блогерка не стала продовжувати тему скандалу з охоронцем. У Stories вона лише зазначила, що не буде терпіти до себе погане відношення.

Ксенія Мішина вперше за 2,5 року зустрілася зі своєю мамою, яка прилетіла з окупованого Криму

Вся країна плаче…У боях за Україну загинув фотограф Майдану, доброволець Роман Чорномаз.