in

Вкрала одягу на 8 тисяч гривень: донька Полякової потрапила у скандал і опублікувала відео виправдання

18-річна донька української співачки Олі Поякової Марія, опинилася в епіцентрі гучного скандалу через крадіжку одягу відомого бренду майже на 8 тисяч гривень.

24 лютого в мережі з’явилося відео з сенсаційною заявою: «Донька Олі Полякової вкрала одяг у нашого бренда». Як стало відомо, в серпні минулого року представники магазину звернулися до Марії з пропозицією прорекламувати їхній товар, вартість якого складає майже 8 тисяч. Отримавши згоду, магазин відправив дівчині продукцію, але молодша Полякова своєї обіцянки не виконала.

Авторка ролика зазначила, що магазин до останнього не хотів виносити це на загальний розголос, але, коли вони помітили, що блогерка засвітилась в одязі від їхнього магазину на світському заході, спробували вийти на зв’язок із нею і з’ясувати ситуацію. Однак Марія ігнорувала їхні повідомлення.

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою

«До останнього не хотіли виносити цю ситуацію на загал. Намагалися вирішити всіма доступними способами: неодноразово пробували достукатися до Марії, навіть писали на пошту і самій Олі», — говориться в повідомленні магазину.

Після таких звинувачень на свою адресу, Маша вирішила роз’яснити ситуацію зі свого боку. За її словами стало відомо, що домовленість між ними дійсно була, але на заваді виконати рекламу стало те, що вона потрапила до лікарні.

«Нещодавно в Інтернеті з’явилося якесь відео, де якийсь бренд звинувачує мене в крадіжці. Це дійсно дуже неприємна ситуація, адже я мала викласти рекламу по бартеру, не за гроші, але, на жаль, потрапила до лікарні, тому вчасно не змогла зробити рекламу», — прокоментувала Маша.

Артистка зазначила, що запропонувала магазину надіслати їй реквізити на оплату товару, але, відповіді так і не отримала.

«На жаль, люди не ввійшли в моє положення і вирішили просто хайпонути на моєму імені. Коли я запропонувала оплатити товар, мені не надіслали реквізити ФОП, підчистили листування і не відповідали. Розумію, ситуація неприємна, розумію, скандал привертає більше уваги» — додала блогерка.

Вже після пояснень Марії, бренд надіслав для дівчини реквізити на оплату. Блогерка в свою чергу оплатила вказану суму.

Читайте також: Потонув у басейні: відомі подробиці передчасної смерті українського блогера-мільйонника

Потонув у басейні: відомі подробиці передчасної смерті українського блогера-мільйонника

«Вірю в цю країну!» — українка Любов Успенська вперше пояснила, чому підтримала Росію