in

Розхвалювала «вєлікую рускую культуру»: соліст гурту Quest Pistols розлучився з дружиною, яка родом з Маріуполя

Після того, як російська актриса родом з Маріуполя Ірина Горбачова засвітилася на Московському кінофестивалі, нагадавши тим самим про своє ігнорування повномасштабної війни, в мережі почали активно обговорювати, а чи не розлучилася зірка кіно з відомим українським музикантом, солістом гурту Quest Pistols Антоном Савлеповим. Вони вже давно не публікували спільних фотографій, а поки Горбачова красується на червоних доріжках у країні-терористці, виконавець активно допомагає ЗСУ та всіляко сприяє наближенню перемоги України.

Ми звернулися за коментарем до Савлепова. Той підтвердив припущення фанатів. Втім, він не уточнив, чи розлучився з Горбачовою офіційно, проте повідомив, що останні пів року зовсім не спілкувався з нею.

«Вже пів року ми не підтримуємо контакт. Усі свої рішення Ірина як доросла людина приймає самостійно. Дякую за розуміння», – відповів музикант журналістам.

Зазначимо, про стосунки актриси та співака стало відомо у серпні 2020 року, а вже менше ніж через рік, у липні 2021-го, пара зіграла скромне весілля в Туреччині. Пропозицію Савлепов зробив коханій незвичайним чином – під час телефонного дзвінка.

Але після 24 лютого 2022-го відносини подружжя, ймовірно, зіпсувалися на підґрунті політичних розбіжностей. Причому відразу після повномасштабного вторгнення Горбачова звернулася до публіки із заявою, що скасовує свої концерти у Москві та Санкт-Петербурзі. Однак навіть тоді вона не наважилася назвати війну «війною», а натомість написала – «ситуація, що відбувається». Втім, зараз актриса показала своє справжнє ставлення до України, яку раніше неодноразово називала рідною, адже народилася у Маріуполі та якийсь час жила у Києві. Горбачова засвітилася на Московському кінофестивалі, де радісно розхвалювала «вєлікую рускую культуру».

Тим часом Савлепов у складі гурту Quest Pistols, учасники якого об’єдналися у 2022 році після більш ніж 10-річної перерви, щоб допомогти Україні, регулярно дає благодійні концерти. Музиканти також переклали низку своїх російськомовних хітів українською мовою. Йдеться про культовий трек «Я твой наркотик», а також пісню «Ты так красива».

Путіністка Валерія виступила з «воскреслим» Кобзоном та стала посміховиськом у росіян

«Жодної художньої цінності!» — Лайма Вайкуле викликала істерику у росіян своїми заявами про мову та знесення пам’ятника