in

Окупанти взяли в полон брата соліста Quest Pistols (відео)

Соліст українського гурту Quest Pistols Антон Савлепов вперше розповів, що його 33-річний брат Сергій Строєв рік тому зник безвісти.

Ймовірно, його брат потрапив у російський полон під час окупації Харківської області. За словами Савлепова, тоді українці виходили на мітинги, за що окупанти викрадали їх та катували у підвалах. Пізніше деякі з них повернулися додому, а когось досі не можуть знайти.

«Я особисто знаю, як важко знайти хоча б якусь інформацію про полонених цивільних. Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють в списки і за документами вони фактично не в полоні. Наші родичі, громадяни і патріоти просто пропали безвісти», — говорить Савлепов.

Він додав, що під незаконні дії загарбників потрапив його брат Сергій. Від чоловіка вже більше року немає жодних звісток і ніхто не знає, де він перебуває.

«Так, мій брат, цивільний полонений. Такий же, як і багато інших співвітчизників, які просто хотіли жити в Україні під українським прапором», — підсумував музикант.

@kefirchiktv Немає обміну цивільних полонених більше року!!! Розшукуємо брата Антона Савлепова — Строєва Сергія Сергійовича 28.05.90 #полонені #цивільнівполоні #полоненірф #полоненіазовсталі #квестпистолс ♬ оригинальный звук — KefirchikTV

«Тітушки вдови Да Вінчі»: Кондратюк різко накинувся на Михайлову

Дружина Віктора Павліка у ніжній сукні з букетом півоній зустріла 29-річчя