in

Засвітився на камерах спостереження: Олег Винник повернувся до Києва

Чи не щодня у Мережі з’являються нові подробиці про співака Олега Винника. Поки артист сам мовчить і не виходить на зв’язок з шанувальниками, його фани та журналісти змушені вишукувати інформацію про нього самостійно.

Днями продюсер Винника, Олександр Горбенко повідомив, що тимчасово призупинив з ним співпрацю. А після цього на YouTube-каналі блогера Ростислава Калацинського з’явилася інформація, що Винника побачили в Києві.

Глядачка каналу Калацинського у Києві неподалік від цирку на вулиці Гоголєвській помітила чоловіка, який був дуже схожий на співака. Чоловік говорив по телефону, був чимось стурбований, нервово оглядався. І коли помітив, що його знімають, різко втік в інший бік.

«Схоже, що вчора Винник прибув до Києва і зустрівся зі своїм продюсером. Винник розмовляє телефоном, поправляє куртку. Він нервується, озирається навколо, а коли помічає, що його знімають на камеру, почав йти в інший бік», — коментує відео Калацинський.

Втім, розібрати у ролику, чи це справді Винник, доволі важко. Адже відео зняте доволі далеко і нечітко. Проте, враховуючи, що продюсер артиста заговорив про припинення їхньої співпраці, цілком можливо, що Винник особисто приїхав до Києва, аби владнати зі своїм продюсером цей момент.

Нагадаємо, раніше у Олега Винника прокоментували чутки, що артист бореться з онкохворобою і що він не планує повертатися до України.

«Відмовляли всі – всі лікарі!» — українка з найбільшими вилицями у світі, вкотре лягла під ніж хірургів і показала, що змінила в собі

«Мрія кожної дівчини!» — снайперка Євгенія Емеральд показала коштовний подарунок від чоловіка в честь народження донечки