in

«Відмовляли всі – всі лікарі!» — українка з найбільшими вилицями у світі, вкотре лягла під ніж хірургів і показала, що змінила в собі

Володарка найбільших вилиць у світі, українська блогерка Анастасія Покрещук вкотре лягла під ніж пластичного хірурга.

Цього разу зміни торкнулися бюсту зірки Мережі. Як зізналась Анастасія, вона змінила форму грудей. Хоча лікарі відмовляли Покрещук від пластичної операції. Раніше зірка Мережі вже змінювала форму грудей.

«Мене від цього відмовляли всі – всі лікарі. Ніхто не хотів цього робити, адже у мене й так гарні груди. Вони дійсно були гарними, але це було не те, що я хотіла. Я хотіла невеличку відстань (між грудьми – прим. ред.), щоб вони випирали вперед і стояли, нібито ти в бюстгальтері», — поділилася блогерка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Анастасія (@justqueen8888)

В Instagram знаменитість поділилася рузельтатом операції, показавши груди у спеціальному бліндажі. Також блогерка продемонструвала, який вигляд мав її бюст до операції.

Нагадаємо, Анастасія Покрещук неодноразово зверталась за послугами до пластичних хірургів. Коли блогерка показувала, який вигляд мала до пластики, юзери були просто шоковані. Загалом, на архівних фото Анастасію просто не впізнати.

«Просив щоб її не було!» — лідер гурту «Бумбокс» розповів чому погодився співпрацювати з Оксаною Марченко

Засвітився на камерах спостереження: Олег Винник повернувся до Києва