in

Винник «плюнув» на своїх, але повернеться: ресторатор Клопотенко розповів, який «сюрприз» чекає співака вдома

Відомий український шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко різко висловився про співака Олега Винника, який виїхав до Німеччини 26 лютого та не повертається нібито через лікування від загадкової хвороби. Кулінар вважає, що артист «плюнув» на мільйони своїх фанатів.

Однак, за словами Клопотенка, виконавця пробачать, коли він наважиться повернутися. Таку думку він озвучив в інтервʼю РБК-Україна.

Винника шеф-кухар вніс у категорію людей, які розчарували його після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Ресторатор чув про його захворювання, але свою думку не змінив.

«Людина мала мільйони всього. Скільки він міг зробити. Він просто плюнув на своїх. Я не знаю, що з ним – хвороба чи що. Не хочу про це говорити, але я думаю так. Якщо він живий там і не хвороба, то у тебе ж була мільйонна аудиторія, тонни людей, а ти просто на них плюнув», – висловився Євген Клопотенко.

Він вважає, що «найгірше» те, що Олег Винник повернеться після перемоги України і знову завоює своїх слухачів. «Це – найбільша х*рня, яка мене хвилює. Одна з найбільших. Це мій біль», – зізнався шеф-кухар.

«На скільки балів?» — зірка «Скаженого весілля» передав «волохате вітання» Остапчуку

«Голить. Гола» — 23-річна дружина Володимира Остапчука топлес, прикривши пишні груди руками, показала ранкову рутину