in

«Один з різновидів пухлини» — дружина співака Віктора Павлика розповіла про жахливі проблеми зі здоров’ям

Молода дружина українського виконавця Віктора Павлика активно веде свою сторінку у мережі. Там вона ділиться не лише кадрами із повсякденного та сімейного життя, а також розповідає про особисте. На цей раз Катерина Репяхова у своїх Інстаграм-Сториз розповіла про хворобу, з якою вона тривалий час живе.

Катерина Репяхова поділилася, що багато років має їздити на перевірку до лікаря мамолога з Києва до Дніпра.

«Приїхала я до мамолога в Дніпро. На жаль, у Києві я не змогла за стільки років знайти собі хорошого лікаря. А в мене фіброаденома (це один з різновидів доброякісної пухлини молочної залози), за якою я маю спостерігати кожні півроку і постійно перевіряти. Кожні півроку у мене не виходить, але я намагаюся робити це хоч раз на рік», — поділилася дружина Віктора Павлика.

Блогерка також чесно розповіла, що показало обстеження цього разу.

«Слава Богу, що все добре. Навіть більше, виявилося, що моя фіброаденома зменшилася в розмірах на 3 мм. Це сталося після годування груддю. Я дуже-дуже рада, що ніяких нових новоутворень у мене немає. Потрібно приходити до лікаря хоча б раз на рік для перевірки, ось і все», – поділилася Катя Репяхова.

«Неймовірні емоції!» — українська співачка Світлана Тарабарова показала, як її з новонародженою зустріли старші дітки вдома

В честь шостої річниці подружнього життя співачка Джамала поділилась зворушливими фото зі свого весілля