in

«Коханка» Зеленського та Коломойського: російські пропагандисти зганьбилися брехливим сюжетом про життя Тіни Кароль

Російські пропагандисти з НТВ зганьбилися маячнею про українського президента Володимира Зеленського та його «коханку» – співачку Тіну Кароль. У РФ, вочевидь, образилися за те, що співачка відмовилася від російськомовного репертуару, і зняли цілий брехливий сюжет про її життя.

У відео під драматичну музику мовили незрозумілі «експерти», котрі ділилися «ексклюзивними подробицями» карʼєри українки. Сміхотворне «розслідування» опублікували на сайті пропагандистів.

Закадровий голос, посилаючись на закордонні відрядження першої леді України Олени Зеленської, констатував, що очільник незалежної держави має коханку. За словами псевдожурналістів, нею стала українська співачка Тіна Кароль, котра від початку повномасштабної війни майже весь час проводить на благодійних концертах у всьому світі.

Інформатор у росЗМІ «дуже надійний». Пропагандисти зізналися, що свої сюжети будують на чутках «злих язиків».

Тіну Кароль також звинуватили в тому, що вона нібито зривала концерти колег – зрадниці України Ані Лорак та виконавиця Світлани Лободи. Росіяни вигадали, що Кароль фінансувала мітинги перед концертами артисток, щоб «вижити конкуренток» з країни.

Цікаво, що вже через кілька хвилин НТВ почав доводити, нібито в Україні маленькі гонорари і немає можливостей для розвитку. За словами так званого «експерта», Тіні Кароль у тому, щоб помститися співачкам, допоміг олігарх Ігор Коломойський.

Розлютила росіян: куди зникла з радарів грузинська співачка Тамара Гвердцителі та який її вчинок не сподобався шанувальнникам

36-річна українка з найбільшим натуральним бюстом спробувала себе в ролі боксера