in

«Завдяки Порошенку!» — українська співачка Анастасія Приходько розповіла, чому не може полетіти з гастролями в Америку

Українська співачка Анастасія Приходько приголомшила зізнанням, що через нардепа Петра Порошенка їй анулювали американську візу.

Саме через це виконавиця не може поїхати до Сполучених Штатів з гастролями. Про це Приходько розповіла в програмі «Слава+». Артистка пояснила, що колишній президент України таким чином помстився їй:

«До Америки я зараз не можу поїхати, бо в мене забрали візу. Завдяки Петру Олексійовичу Порошенку. Після суду, коли я виграла, в мене анулювали американську візу. Щоб помститися мені. Одним дзвінком це вирішується», — поділилася Приходько.

Вона пригадала, що минулого року мала летіти до США, аби виступити на концерті до Дня Незалежності України, втім артистку зняли з літака і зазначили, що вона  не може виїхати на територію Сполучених Штатів:

«І я потім дізналась, що візу у мене забрали одразу після того, як я виграла суд. Гроші він теж не перевів і компанії його повністю рахуються банкротами», — додала Приходько.

Нагадаємо, що конфлікт між Анастасією Приходько та п’ятим президентом України Петром Порошенком стався 2018 року. Тоді співачка розповіла, що на той час кандидат у президенти Порошенко обманом зняв її у своєму передвиборчому ролику. Артистка не давала згоди брати участь у зніманнях цього політичного ролика.

Приходько подала до суду та виграла його у команди Порошенка. Експрезидент України мав виплатити артистці 260 тисяч гривень, та, схоже, так і не зробив цього.

Українська співачка Тіна Кароль потішила випуском нової композиції, в якій палко пообіймалась з кремезним чоловіком

Повністю оголена: українська акторка Анна Саліванчук поніжилась топлес у ванній