in ,

«Насті Приходько занесли чемодан рублів»: співачка привітала з днем народження проросійських пропагандистів

Нещодавно українська співачка Анастасія Приходько опинилася у центрі гучного скандалу та накликала на себе хвилю хейту від користувачів Мережі.

Анастасія мала необережність привітати з днем ​​народження двох «неоднозначних» медійних персон — журналістів Макса Назарова (справжнє ім’я Назар Діордиця) та Наталю Влащенко. Обидві особи в минулому відзначилися особливою любов’ю до ідеалів «російського світу» і заплямували репутацію проросійською пропагандою.

Приходько привітала журналістів з днем народження

Так наприклад, Назаров досі не визначився чи є повномасштабне вторгнення РФ в Україну проявом озброєної агресії, спираючись на те, що «не перевіряв ці факти». Раніше він працював на телеканалах «News one» та «Наш», які належали політикам-колаборантам Тарасу Козаку і Євгенію Мураєву, а за чутками, перебували під контролем кума Путіна — Медведчука. Влащенко ж була генеральним продюсером телеканалу «ZIK» — закритого проросійського пропагандистського порталу.

Привітання співачка розмістила на особистій сторінці у Facebook. Шанувальники артистки не забарилися відреагувати на це шквалом коментарів. Користувачі соцмережі дивувалися: «Настю, Вам чемодан рублів занесли чи в заручники взяли?», «Спочатку «руськомірний» пропагандист, тепер ця Влащенко. Хто зламав Вашу сторінку?», «Я розчарований, бо вважав Вас патріоткою».

Коментарі користувачів про вчинок Приходько

Як відомо, раніше Анастасія Приходько різко розкритикувала колег, які виступили на благодійному концерті Лайми Вайкуле в Юрмалі цього літа. Зірка звернула увагу, що гостями цієї події були так звані «хороші росіяни».

«Ми йдемо в ногу з часом, а Росія – ні. Їх відкинуло на 100 років тому!» – Вайкуле рознесла російських колег, які підтримали Путіна

«Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — зрада!»: Сергій Бабкін зрівняв українців за нацією «схожою на стадо»