in

Співає у США російською на одній сцені з виступаючими в РФ – натомість у жовто-синьому комбінезоні: Приходько висміяла концерт Бабкіна

Українська співачка та волонтер Анастасія Приходько у бесіді з журналісткою Аліною Доротюк вкотре наголосила, що не вірить артистам, які перевзулися лише після початку повномасштабної війни.

Як свіжий приклад екс-зірка Playboy навела нещодавній концерт Сергія Бабкіна в Лос-Анжелесі. На відеозаписі, який надіслала Анастасії прихильниця, що проживає в США, видно, як Бабкін виконує російською мовою свій хіт «Солдат», причому на сцені з ним знаходиться Андрій Запорожець (SunSay), який не гнехтував заробітками в тимчасово окупованому Криму і ще напередодні повномасштабного вторгнення планував гастролі по РФ.

«Бабкін у жовто-синьому одязі, у комбінезоні супер Маріо, співає російські пісні. Ось так мої шанувальники мені в усьому світі знаходять», – гидливо прокоментувала Приходько.

Зазначимо, що під час виступу Бабкіна над сценою висів транспарант 5’nizza. Help For Ukraine», який сповіщає про те, що концерт проходить у рамках допомоги Україні. Пісню «Солдат» артист також презентував і українською, проте часто продовжує виконувати її в оригінальній версії.

Наталію Могилевську заскочили в одному з вагонів київської електрички

«Якби я запропонувала їй мільйон…» – Вайкуле розповіла, чому Пугачова не виступила на її заході