in

«Немає «хороших росіян» — співачка Анастасія Приходько розчарувалась в Ахеджаковій після її слів про український прапор

Українська поп-співачка та громадська діячка Анастасія Приходько, висловила свою думку стосовно ситуації навколо російської акторки Лії Ахеджакової.

У серпні мережу сколихнуло відео, де уроженка Дніпра під час виступу у Німеччині з’явилась на сцені з прапором України. Ніяких коментарів з цього приводу від Ахеджакової не було. Однак, після скоєного Головне управління МВС Росії по Москві висунили для актриси підозру у «дискредитації» армії окупантів. Згодом, як стало відомо з пропагандистських ЗМІ, що Лія пояснила цей вчинок, як провокація.

«Це було в місті Бремені, на поклонах, люди квітами мене засипали, і з одним букетом виявився прапор. Я спочатку думала, що це шарфик. Це провокатор спеціально зробив», — стверджує Ахеджакова.

Цю новину не змогла не прокоментувати Приходько, яка засудила Ахеджакову за такий вчинок та заявила, що не існує «хороших росіян» і нікому з них вірити не можна.

«Ось, про що я казала. Нікому з Росії вірити не можна! Ніколи! Тому я і казала, що для мене немає «хороших росіян». І більше не буде!» — написала Анастасія в Інстаграм.

Від раптової зупинки серця помер відомий український актор та волонтер

Можемо переглянути: у Казахстані пояснили, за яких умов дозволять виступити Галкіну, який підтримує Україну