in

«Мене нікуди не візьмуть» — Анастасія Приходько розповіла про музичну кар’єру під час війни та спілкування з біологічним батьком старшої доньки

В інтерв’ю «Слава+» співачка Анастасія Приходько розказала, чи з’являється в житті її старшої доньки Нани біологічний батько:

«Дякувати Богу, ні. Він не з’являвся, але мені здається, що це буде ще набагато більший стрес при цих подіях. Ще нам тільки цього лиха не вистачало».

Розповіла Настя і про творчість. Як відомо, менеджери Приходько відновили її професійну діяльність, однак сама співачка наразі співає без задоволення:

«Я просто роблю свою роботу. Я співаю, я зустрічаюсь з людьми. По-перше, це моя професія, це мій хліб. Я не можу без цього, бо це все моє життя, я все зробила для того, щоб стояти на сцені. Мені дуже шкода, що я не можу це робити в повному обсязі, але коли є можливість і такі пропозиції, то я обов’язково погоджуюся.

В плані того, щоб якусь творчу діяльність, в плані пісень —  не йде. От закрито в мене. І я це відчуваю, по енергетиці, по всьому. В мене зачинені ці двері зараз на створювання пісень. Не можу і все».

Приходько, в минулому якої є невдала спроба політичної кар’єри з Юлією Тимошенко та Олегом Ляшком, зізналася, що отримувала пропозиції в політичній сфері, однак погоджуватися вона не збирається. Не так давно Приходько отримала пропозицію щодо вступу в нову партію.

«Я ж не обираю якісь важливі комітети, якийсь сектор. Я просто хочу допомагати людям… Тому мене нікуди не візьмуть«, — підсумувала вона.

Нагадаємо, старшу доньку Нану теперішній чоловік Приходько виховує з 2 рочків, однак дівчинка не знає, що її біологічний батько — не він.

І хоча Настя продовжує заробляти професійною діяльністю, раніше вона зізналася, що не знає, як зараз може заробляти в Україні.

«Це я беру стосовно їжі!» — українська співачка Анастасія Приходько зізналась, скільки коштів витрачає в місяць та як на це реагує її нинішній чоловік

«Ледь не відморозила ніс» — дружина мера Дніпра Бориса Філатова підкорила найвищу точку планети